Bref

FAQ

Zašto bi trebalo da koristim osveživač WC šolje?

WC osveživači se koriste za održavanje čistoće i svežine Vaše WC šolje.
Sprečavaju nastanak kamenca nataložen u Vašoj WC šolji, bore se protiv prljavštine i obezbeđuju prijatan miris u Vašem toaletu zahvaljujući oslobađanju aktivnih sastojaka sa svakim ispiranjem.
Za najbolju čistoću i svežinu Vašeg toaleta, koristiti dodatno i Bref WC sredstvo za čišćenje. Ostavite ga da deluje u WC šolji 15 minuta. Koristite Bref WC osveživač između dubinskog čišćenja kako biste bili sigurni da je Vaša WC šolja čista posle svakog ispiranja.

Koja je razlika između Power Aktiva i Duo Aktiva? Koja je razlika između čvrstih i tečnih osveživača?

Power Aktiv je osveživač u čvrstom stanju. Zahvaljujući svojom formuli sa 4 funkcije, Power Aktiv sprečava nastanak kamenca, obezbeđuje penu za čišćenje, zaštitu od prljavštine i dodatnu svežinu Vaše WC šolje.
Jednostavno postavite proizvod u WC šolju, prilagodite ga protoku vode i iskusite čistoću i svežinu sa svakim ispiranjem!

Duo Aktiv je osveživač u tečnom stanju. Zahvaljujući dvokomornom sistemu, Bref Duo-Aktiv kombinuje performanse sredstva za čišćenje i osveživača u jednom proizvodu. Plavu komoru čine sastojci koji se bore protiv kamenca i prljavštine; desna komora sadrži ugodan miris koji osvežava Vašu WC šolju pri svakom ispiranju. Sa Duo Aktivom, uživajte u tornadu svežine i mirisa sa svakim ispiranjem!

Kako fragrance booster Bref Power Aktiva Frangrance Boost deluje?

Bref Power Aktiv Fragrance Boost ima prednosti jedinstvene Bref tehnologije. Sadrži jezgro koje ima 40% više mirisa od spoljašnjeg omotača. Zahvaljujući novom sistemu, Bref Power Aktiv Fragrance Boost održava visok nivo intenziteta mirisa tokom celokupnog korišćenja proizvoda. Rezultat je svež miris od prvog do poslednjeg ispiranja.

Koliko dugo će trajati moj Bref Power Aktiv, Blue Aktiv, Duo Aktiv?

U proseku, svi ovi proizvodi traju do 250 ispiranja što predstavlja 4 nedelje u Vašoj WC šolji. Naravno, životni vek Bref WC osveživača zavisi od tipa Vaše WC šolje i menja se u zavisnosti od pritiska, protoka vode i frekvencije korišćenja.

Zašto se kuglice proizvoda ne troše jednako?

Kuglice se mogu nejednako potrošiti usled načina protoka vode i neadekvatnog postavljanja proizvoda u WC šolji.
Uvek se uverite da je osveživač postavljen  vertikalno i prilagođen protoku vode.

Kako da sprečim Blue Aktiv da ostavlja plave tragove u mojoj WC šolji?

Uvek se uverite da je osveživač postavljen vertikalno i prilagođen protoku vode.

Šta mogu da uradim ako primetim plave tragove tokom korišćenja Bref Blue Aktiva?

Možete ukloniti plave tragove direktno čistom vodom. U slučaju potpuno suvih plavih mrlja, možete ih ukloniti bilo kojim abrazivnim sredstvom.

Zašto je važno čistiti ispod ivice WC šolje?

Voda korišćena u Vašoj WC šolji je obično puna različitih mineralnih čestica kao što su kalcijum, gvožđe, magnezijum i kreč. Kada voda isparava, ove čestice ostaju i lepe se za površinu. Te mineralne naslage poznate kao biofilm sadrže hiljade bakterija.
Površina ispod ivice WC šolje je deo gde protiče najveći deo vode. U tim vlažnim uslovima, bio film se lako uvećava i širi na ostale površine. Zbog ovoga je jako važno čistiti WC šolju redovno i temeljno.
Bref sredstva za čišćenje imaju formulaciju kojom se bore obezbeđujući higijensku čistoću i svežinu Vaše WC šolje. Lako ih je koristiti i ergonomski su oblikovane za dobro prijanjanje ispod ivice WC šolje.

Šta je zapravo prljavština ispod nivoa vode?

Prljavština ispod nivoa vode je prljavština nataložena u WC šolji i na U krivini.
Naslage bakterija se nazivaju biofilm. Ovaj biofilm se lako širi i zahvata i ostale površine. Zbog toga je veoma važno da čistite svoju WC šolju redovno.
Da biste je očistili, koristite Bref WC sredstvo za čišćenje jednom nedeljno. Ostavite ga da deluje u WC šolji 15 minuta.
Onda koristite Bref WC osveživač između dubinskih čišćenja kako biste bili sigurni u čistoću i svežinu WC šolje nakon svakog ispiranja.

Koliko dugo treba da ostavim Bref sredstvo za čišćenje kako bi delovalo efikasno?

Za redovno održavanje i čišćenje, koristite Bref WC sredstvo za čišćenje ostavljajući ga da deluje 15 minuta. Za tvrdokorne naslage prljavštine i dubinsko čišćenje ponovite postupak  ostavite Bref 6x Effect da deluje preko noći.
Kako biste sprečili dalji nastanak prljavštine i održali svežinu WC šolje, koristite Bref Power Aktiv WC osveživače između dubinskih čišćenja.

Mogu li da koristim Bref proizvod bez rukavica? Koje mere da preduzmem u slučaju kontakta sa kožom?

Preporučuje se nošenje zaštitnih rukavica. Ako je proizvod u kontaktu sa Vašom kožom, morate je isprati čistom vodom i oprati zahvaćenu tkaninu pre ponovne upotrebe. Takođe, preporučuje se korišćenje Bref sredstava za čišćenje u odbro provetrenim prostorijama, npr. sa otvorenim prozorom.

Koja je razlika uzmeđu formule Bref sredstava za čišćenje?

Bref 6x Effect Antilime Scale i Rust & Stain su proizvodi na bazi hlorovodonične kiseline čija je formula efikasna za higijensko čišćenje s obzirom da je dizajnirana da deluje u uslovima tvrde vode.

Bref Total Protection na bazi mravlje kiseline čija je formula efikasna za uklanjanje kamenca i prljavštine. Pored toga, formula daje zaštitu koja pomaže u sprečavanju taloženja kamenca i prljavštine i osigurava dugotrajno čistu WC šolju.

Da li je formula sredstva za čišćenje opasna po moje zdravlje?

Ako se sredstvo za čišćenje upotrebljava pravilno kao što je preporučeno uputstvom na boci, ne treba očekivati direktni zdravstveni rizik.
U slučaju kontakta sa KOŽOM ili KOSOM: Isprati kožu vodom. Oprati zahvaćenu tkaninu pre ponovne upotrebe. U slučaju kontakta sa OČIMA: Oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ako je PROGUTANO: Isperite usta. NE izazivajte povraćanje.

Koliko su održivi Bref proizvodi?

Bref WC osveživači se pakuju u karton i plastiku koji su bazirani na 80% recikliranim materijalima.
Bref WC sredstva za čišćenje su napravljena od poliolefine plastike koja se može ponovo koristiti ako je prikupljena odgovarajućim sistemima.