Bref
Zaronite u istoriju Brefa
1968

1968: Prvi WC osveživač

Henkel je prvi predstavio nemačkom tržištu prvi WC osveživač kupastog oblika koji se postavlja ispod ivice WC šolje. Ovaj WC osveživač je uneo revoluciju na tržište osveživača obezbeđujući higijensku čistoću i svežinu sa svakim ispiranjem i do nekoliko nedelja.

1975

Od 1975. do 2000: Put do WC eksperta

Istražujući potrebe potrošača za higijenom i čistoćom toaleta, Henkel je lansirao različita rešenja za čišćenje kao što su sredstva za čišćenje WC šolje, WC osveživači sa dvokomornim sistemom, WC gel i WC tablete.

2002

2002: Inovativna dualna tehnologija

Većini potrošača su dugotrajan i svež miris, kao i performanse sredstava za čišćenje na koje se mogu osloniti, najvažnije potrebe koje treba zadovoljiti kada su u pitanju sredstva za čišćenje WC šolje. Da bi se one ispunile, ranije su bila potrebna dva proizvoda: sredstvo za čišćenje i osveživač. Henkel je 2002 lansirao Bref Duo Aktiv: prvi tečni osveživač sa dve odvojene komore za čišćenje WC šolje i za njeno osvežavanje.

2010

2010: Revolucionarne Power Aktiv kuglice

Henkel je lansirao revolucionarni WC osveživač: Bref Power Aktiv! Njegova snažna formula sa četvorostrukim delovanjem poseduje kombinaciju pene za čišćenje, uklanjanje kamenca, zaštitu od prljavštine i dodatnu svežinu! Potrošači širom sveta ga biraju zbog njegove estetike ali i zbog njegovih prijatnih, svežih mirisnih nota. Od lansiranja 2010, Henkel je proizveo više od 1,000,000 pakovanja i distribuirao u više od 50 država širom sveta.

2012

2012: The Balls Dream Band

Bref je razvio uspešnu viralnu kampanju stvaranjem Balls Dream benda: 4 privlačna momka predstavljaju četvorostruku Bref Power Aktiv formulu: Petar sjaj, John higijenu, Ivan dodatnu svežinu, Marko zaštitu od kamenca. Kampanja je bila lansirana globalno i video je bio pregledan više od 20 miliona puta pokazujući da čišćenje toaleta nije drama kada imate Bref!

2013

2013: Lansiranje Bref 6x Effect-a

Bref je lansirao svoju snažnu formulu za čišćenje: Bref 6x Effect Power-Gel liniju sredstava za čišćenje. Ova linija rešava neke od najvećih problema u čišćenju WC šolje kao što su rđa, prljavština, naslage, neprijatni mirisi, naslage kamenca i pomaže Vam u održavanju higijenski čiste i sveže WC šolje bez mnogo napora!

2014

2014: Lansiranje Blue Aktiv kuglica

Zahvaljujući svojim kuglicama sa plavom vodom, Bref Blue Aktiv vidljivo održava čistoću i svežinu vaše WC šolje čak i između ispiranja. Kako? Kada pustite vodu, Blue Aktiv korpica sakuplja vodu i oslobađa aktivne sastojke na kraju ispiranja. Dokaz je plava voda koja u vašoj WC šolji ostavlja najbolju čistoću i svežinu, čak i između ispiranja!

2015

2015: Bekstvo na egzotične destinacije

Bref je lansirao Bref Power Aktiv Escapes liniju WC osveživača. Sa njegovim šarenim kuglicama i egzotičnim mirisnim notama, pobegnite u egzotične destinacije sa svakim ispiranjem!

2016

2016: Bref Power Aktiv Fragrance Boost

Poslednja inovacija Bref WC osveživača: Bref Power Aktiv Fragrance Boost sada sa ultimativnim mirisnim jezgrom sa 40% više parfema obezbeđuje eksploziju mirisa i svežine sa svakim ispiranjem! Zahvaljujući novom sistemu, Bref Power Aktiv Fragrance Boost održava visok nivo intenziteta mirisa tokom upotrebe proizvoda. Rezultat je sveža WC šolja od prvog do poslednjeg ispiranja!