Bref

Ulepšaj svoje kupatilo

Svako od nas provodi dosta vremena u kupatilu, zato se potrudite da ga održavate čistim i sređenim.

Bez obzira na to da li planirate potpuno da ga renovirate ili samo da iskoristite par trikova za ulepšavanje mi smo za Vas prikupili ideje koje će Vam pomoći da uredite Vašu "najmanju prostoriju" po želji.

Norveško drvo

Ako želite da Vam kupatilo bude čisto i jednostavno ukrašeno  onda je kupatilo u Nordijskom stilu prava stvar za Vas. Nordijski stil je pogodan za prostorije sa dosta svetlosti, belim pločicama i elementima od prirodnog drveta koje stvaraju skromnu i toplu atmosferu.

Ovaj Skadinavski enterijer se može postići relativno jeftino. Bele pločice i prirodno drvo spadaju u jeftinije materijale. Ako u kupatilu već imate bele pločice to je dobar početak da se uredi u ovom stilu. Jednostavno dodajte malo drvenih pločica, drvene police i elemente od punog drveta.

Rustični stil

Ako želite da Vam kupatilo bude uređeno u rustičnom stilu, to je nešto što i sami možete po svom ukusu da uradite. Potrebni su Vam starinski dodaci i elementi.

Ako imate osećaj da je Vašem kupatilu potrebna promena, lako ga možete doterati dodavanjem nekoliko starih drvenih predmeta. Obojite ormariće u različite boje, ram od ogledala neka bude drven i na nekim mestima oštećen, ili zamenite modernu belu komodu drvenom. Vaše kupatilo će odmah dobiti topliji osećaj.

Glamurozno kupatilo

Ako se u vama krije diva, neka Vaše kupatilo to i pokaže. Ukrasite kupatilo lusterom i ogledalima u baroknom stilu, dijamantskim slavinama i plišanim dekoracijama. Dajte mu izgled Versajske palate.

Manje je više

Uredna kuća, sređene misli i čisto kupatilo. Ako vam se to dopada onda je minimalistički pristup uređivanja kupatila pravi izbor za Vas. Minimalistički izgled je veoma lako postići, čisto kupatilo sa jednostavnim elementima male površine, jednostavni i jednobojni predmeti i monotone boje.

Izbacite sve nepotrebne dodatke, postavite bele pločice, ukrasite pod jednostvanim otiračima i dobijate minimalizam.

Procvetavanje svežine

Biljke u zatvorenim prostorijama su odličan način da se ukrasi enterijer kupatila. Ako ih imate dovoljno potpuno mogu da promene izgled Vašeg kupatila.

Ovo je relativno jednostavan i jeftin način da se stvori nešto neobično. Štaviše, mnoge biljke rastu u vlažnoj kupatilskoj klimi i njihov osvežavajuć miris može ukloniti bilo kakve neprijatne mirise iz kupatila.

Međutim budite svesni da biljke zahtevaju mnogo pažnje i ukoliko želite kupatilo koje ne zahteva mnogo brige, onda ovaj stil nije za Vas.

Viktorijanski sjaj

Ako žudite za imperijalnim izgledom kupatila i elegancijom vaše kupatilo treba da krasi Viktorijanski stil kade sa ukrašenim nogicama i sjajnim cevima. One su odraz luksuzanog stila.

Ovakav izbor dekoracije odgovara prostornim i velikim kupatilima. Sav nameštaj i detalji bi trebali da budu u Viktorijanskom stilu da bi ste se ovakvom kupatilu divili iz svih uglova.

Ako se i dalje niste odlučili za vaš stil ili jednostavno kupatilo nije spremno za renoviranje, dodavanjem različitih ukrasnih predmeta i originalne dekoracije možete da napravite veliku razliku bez ulaganja mnogo truda i novca.

Od veoma jednostavnih detalja kao što je novo ogledalo ili nove zavese za tuširanje, do svakodnevnih manjih dekoracija kao što su sveže cveće, latice, šišarke...

Morate da počnete da razmišljate o svom kupatilu kako biste uspeli da ga poboljšate.

Šarena zavesa za tuširanje može da transformiše Vaše kupatilo.

Bold Shower Curtain.

Činije sa osušenim voćem i cvećem može imati jak vizuelni efekat na Vaše kupatilo a takođe  i ispuštati osvežavajuće i prijatne mirise.

Vaze sa cvećem mogu ulepšati vaše kupatilo.

Peškir u nekoj potpuno drugačijoj boji može doneti malo boje u kupatilo

Ako počnete da razmišljate o kupatilu, počećete i da ga uređujete - jednostavni saveti za čisto kupatilo.