Bref

Brzo i čisto: osveživač za wc šolje

Da li moja wc šolja neprijatno miriše? Da li je prljava? Da li sam skorije očistio/-la svoju wc šolju? Da li će neko kasnije navratiti? Odgovor na sva ta pitanja može da pruži osveživač za wc šolju! (Dobro, možda ne na poslednje) Osveživači za wc šolje obezbeđuju da vaša wc šolja ostane čista i sveža između čišćenja, uz mini-čišćenje svaki put kada pustite vodu. Tako da ako vam dolaze gosti, manja je verovatnoća da ćete dovesti sebe u neprijatnu situaciju zbog stanja svoje wc šolje.

Dobar osveživač za wc šolje štiti od katastrofa i obezbeđuje da se minimalni standardi uvek ispunjavaju. Pomaže vam da se opustite i da radite ono što želite sa svojom wc šoljom: zaboravite na sve to.

Šta je osveživač za wc šolje?

Kao revolucionarno sredstvo gotovo isto koliko i samo puštanje vode u wc šolji, osveživač wc šolje je imao transformišući efekat na čišćenje i čistoću od dana kada je izumljen sredinom 1960-ih. To je tako jednostavan uređaj, a ipak zaslužan je za bezbednost naših wc šolja, uštedeo je ljudima na hiljade sati ribanja wc šolje, a možda je sačuvao i mnoge brakove! Najistaknutija prednost osveživača za wc šolje je njegova praktičnost. Ne samo da štedi dosta vremena za čišćenjem, već takođe i osvežava higijenu vaše wc šolje, a i održava svežinu vazduha oko vaše wc šolje – sve u jednom jeftinom uređaju.

Bref Power Aktiv Pine.

Koje je dejstvo osveživača za wc šolje-sredstva za čišćenje?

Osveživač za wc šolje kombinuje nekoliko funkcija. Uz najnoviji proizvod Bref Power Activ Toilet Block četiri funkcije se obavljaju svaki put kada pustite vodu.

  1. Bori se protiv nečistoća i čisti vašu wc šolju
  2. Sprečava nagomilavanje kamenca i braon fleka na vašoj wc šolji
  3. Obezbeđuje higijenu vaše wc šolje
  4. Oslobađa miris da bi vaša wc šolja i kupatilo mirisali sveže.

Uz osveživače za wc šolje Bref Blue Active, te funkcije se obavljaju čak i između puštanja vode. Jednostavnije rečeno, održavaju konstantan nivo higijene i svežine u vašoj wc šolji, a to podrazumeva manje čišćenja i manje brige o wc šolji.

Koje vrste osveživača za wc šolju-sredstava za čišćenje možemo da izaberemo?

Osveživači za wc šolje sadrže formulu za čišćenje. Kače se ispod okvira wc šolje o fleksibilnu plastičnu „ručku” koja obavija vrh šolje, zahvaljujući čemu je osveživač bezbedan i pričvršćen. Ti osveživači se rastvaraju tokom vremena, puštanjem vode u wc šolju, pri čemu se oslobađaju aktivni agensi u vodi i obezbeđuju održavanje adekvatnog nivoa higijene. Dostupni su u različitim oblicima, ali u slučaju osveživača Bref Activ, imaju četiri zasebna odeljka smeštena u plastično kućište. Ovaj višestrani uređaj nije samo snažno sredstvo za čišćenje, već i dobro izgleda i njegove istaknute boje su omiljene među korisnicima širom sveta.

Tečni kamičci za WC šolju su veoma slični i obavljaju skoro identičnu funkciju. Takođe kombinuju svojstvo održavanja higijene i čistoće sa oslobađanjem mirisa da bi vaša wc šolja uvek mirisala sveže. U slučaju sredstva Bref Active Duo postoje dva zasebna odeljka koja obavljaju ove funkcije istovremeno.

Kako da postavite svoj osveživač za wc šolje

Osnovno postavljanje osveživača za wc šolje je potpuno jednostavno, samo odmotajte dugačku plastičnu ručicu, postavite osveživač na željeno mesto i dopustite da se ručica zakači oko vrha wc šolje. Međutim, preporučljivo je da odvojite par trenutaka da odlučite koje je najbolje mesto za osveživač za wc šolju. Važno je da se uređaj okači horizontalno i da su svi delovi izloženi poprilično jednakom protoku vode kada se pusti voda. Tako se obezbeđuje maksimalna efikasnost svih odeljaka, kao i da se neki odeljci uređaja neće ranije istrošiti od drugih. Najbolji mogući položaj osveživača zavisi od wc šolje, ali uopšteno kod većine wc šolja voda nailazi uglavnom sa zadnje strane šolje i kreće se u smeru direktno naspram vodokotlića. Tu treba da okačite svoj osveživač za wc šolju da budete sigurni da će maksimalna količina vode da prođe preko njega i da ima najefikasnije dejstvo.

Postavljanje osveživača za wc šolju.
Postavljanje osveživača za wc šolju.

Kada je vreme da zamenite svoj osveživač za wc šolju?

Osveživači za wc šolju Bref projektovani su da traju do 2100 puštanja vode, odnosno oko 4 nedelje korišćenja. Međutim, to i sami možete da nadgledate i da vidite kada se odeljak razloži i kada je vreme za novi.

Informacije o asortimanu Bref osveživača

Postoji širok asortiman Bref osveživača među kojima možete da birate, u zavisnosti od karakteristika koje su vam najvažnije i koji je vaš omiljeni miris. Prestanite da brinete o wc šolji i izaberite savršeni osveživač za wc šolju za sebe i svoje domaćinstvo. Kliknite ovde da vidite naš potpuni asortiman.

Vlasnici domova koji imaju manjak vremena ne žele da brinu o čišćenju wc šolje! – Saznajte kako možete da postignete da se wc šolja sama brine o sebi – uz pomoć osveživača za wc šolje.