Bref

Brzo i čisto: 2. epizoda. Tablete za wc šolje

Skriveno, a snažno i dugotrajno: ako zaista želite da čišćenje wc šolje više ne bude vaša briga, tablete za wc šolje su pravo rešenje za vas.

Smeštene u skrivenom uglu vodokotlića, ove dugotrajne tablete mogu da vam obezbede čak dva meseca svežine bez ikakvog vašeg truda, a postavljanje je najlakše moguće. Možda nisu podjednako poznate kao rešenje osveživača za wc šolje, ali tablete za wc šolje imaju dosta prednosti i ostaju omiljeni izbor mnogih korisnika.

Šta je tableta za wc šolje?

Pošto su se pojavile malo kasnije u odnosu na osveživač za wc šolje, tablete za vodokotliće počele su da dobijaju popularnost tokom kasnih 1980-ih i ranih 1990-ih. Njihove prednosti su odmah uočene, pošto zahtevaju manje vremena za postavljanje od osveživača za wc šolje, a vizuelno su podesnije (zapravo, uopšte i ne možete da ih vidite!). Štaviše, tablete za vodokotliće su podjednako efikasne, pružajući vam dugotrajnu svežinu i higijenu. Postavljanje tablete na samom vrhu wc šolje obezbeđuje čišćenje celokupnog mehanizma, uključujući i vodokotlić i kanala kojima se voda koja se pušta doprema do šolje. Tablete za wc šolje su napravljene korišćenjem drugačije formule od standardnih osveživača za wc šolje. Pošto su neprekidno potopljene u vodu, projektovane su tako da se rastvaraju mnogo sporije, obezbeđujući vam dugotrajniju svežinu i higijenu.

Koje je dejstvo osveživača za wc šolje-sredstva za čišćenje?

Tableta za vodokotlić obezbeđuje veoma praktično rešenje, uz održavanje higijene vaše wc šolje svakim puštanjem vode nakon čega kao rezultat ceo sklop wc šolje dobija svež miris. Bref Duo Cubes kombinuje 2 aktivna sredstva koja zajedničkim snagama održavaju higijenu vaše wc šolje bez kamenca. Pošto je tableta za vodokotlić uvek potopljena, voda je neprekidno sveža i plave boje, čak i dok je u vodokotliću, dok čeka na vaše sledeće puštanje vode. Svežina i higijena prožimaju vašu wc šolju od vrha do dna.

Tablete za vodokotlić naspram osveživača za wc šolje

Prednosti tableta za vodokotlić: tableta za vodokotlić ima jasne prednosti po pitanju trajanja. U proseku traje dvostruko duže od osveživača za wc šolje pre nego što mora da se zameni. Takođe je postavljanje manje neprijatno, ne zahteva dodir sa samom wc šoljom. Na kraju, potpuno je skrivena.

Mane tablete za vodokotlić: jedna od najvećih mana tablete za čišćenje za vodokotlić je to što ne obezbeđuju miris podjednako efikasno kao osveživači za wc šolje. To znači da tablete za vodokotlić ne uklanjanju uvek potrebu za zasebnim osveživačima za wc šolje.

Hoće li tableta za vodokotlić imati štetno dejstvo na moju wc šolju? Tablete za vodokotlić su kaustične i javile su se sumnje da mogu da imaju loše dejstvo na zaptivke u mehanizmima u vodokotliću. Međutim, ta pitanja su naročito pokrenuta u slučajevima wc šolja koje nisu korišćene duže vreme. Ako se wc šolja redovno koristi, ne bi trebalo da na nju negativno utiču tablete za čišćenje za vodokotlić.

Kako da postavite tabletu za čišćenje za vodokotlić

Tablete za vodokotlić se jednostavno postavljaju. Ne morate da brinete o tome gde ćete da ih postavite ili o tome da li su izložene dovoljnom protoku vode. Pošto su potpuno potopljene sve vreme, za to ne morate da brinete. Samo otvorite vodokotlić i ubacite tabletu. Ne morate da skidate spoljašnji zaštitni omotač, on će se rastvoriti u vodokotliću. Jedina mera predostrožnosti koju treba da preduzmete je da ubacite tabletu sa strane vodokotlića koja je najudaljenija od izlazne cevi (cev na dnu vodokotlića koja vodi do wc šolje). To treba uraditi da bi se sprečilo da se tableta zaglavi ili ometa protok vode kroz ovaj izlaz.

Wc šolje kod kojih je vodokotlić ugrađen u zid: ako imate vodokotlić koji je skriven iza panela na vašem zidu, možda će vam biti nejasno kako da mu pristupite. To može da odvrati ljude od korišćenja tableta za čišćenje wc šolje. Međutim, svi vodokotlići su napravljeni za jednostavan pristup, samo treba da saznate kako. Ako niste sigurni, potražite onlajn i shvatićete da, nakon što saznate način, ponavljanje procesa ne može da bude jednostavnije.

Vodokotlić.
Vodokotlić koji je ugrađen u zid.

Kada je vreme da zamenite svoju tabletu za čišćenje wc šolje?

Bref Duo Cubes projektovane su da traju do 800 puštanja vode, odnosno čak tri meseca korišćenja. Jednostavno možete da uočite kada je vreme da ubacite novu: voda koju puštate prestaje da bude plava.

Informacije o asortimanu Bref osveživača

Postoji opseg Bref tableta za wc šolje, kao i osveživača za wc šolje i drugih proizvoda koje možete da izaberete, u zavisnosti od karakteristika koje su vam najvažnije i od vrste mirisa koji vam je omiljeni. Prestanite da brinete o wc šolji i izaberite savršenu tabletu za čišćenje wc šolje za sebe i svoje domaćinstvo. Kliknite ovde da vidite naš potpuni asortiman.

Ubacite tabletu u vodokotlić i nikada više ne morate da brinete o higijeni wc šolje! Saznajte kako vam tablete za vodokotlić mogu uštedeti vreme i ukloniti vam brige.